Skapa konto

Att skapa ett konto på Hästnet för dig som privatperson är gratis. Som medlem på Hästnet kan du:

• Ladda upp en annons
  • Skriva på annonser du är intresserad av
  • Spara dina sökningar och få mail med matchningar på ditt sparade sök
  • Prenumerara på vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden från våra samarbetspartners.

För att skapa ett konto:

1. Klicka på skapa konto
    • På dator (logga in / skapa konto högst upp i högra hörnet)
    • På mobil (högst upp i högra hörnet)
    • I app (via min profil längst ner till höger)
  2. Välj att skapa konto via Facebook, Google eller genom att skiva i din e-postadress
  3. Har du valt via mail kommer en aktiveringslänk att skickas till din e-postadress. Klicka på den för att aktivera ditt konto.

Tänk på, att om du redan har ett konto registrerat hos oss och vid ett senare tillfälle väljer en annan inloggningsmetod, ex Facebook, kommer två konton att skapas, om inte samma e-postadress används.