Bevakade sökningar

För att underlätta användandet av Hästnet och göra din sökupplevelse så smidig och enkelt som möjligt, finns det möjlighet att spara din sökning. Du kan också välja att få ett mail/notis när du har fått en match på ditt sparade sök, dvs när en ny annons kommit in, som matchar dina sökkriterier.

För att få fram en sparad sökning gör du så här:

1. Klicka på din profil och sedan på fliken "bevakade sökningar".
  2. I appen hittar du dina sparade sökningar under "favoriter" och "sökningar".

För att spara en sökning gör du så här:

1. Filtrera fram de val du önskar, ex. ras, kön, inriktning, prisklass
  2. Klicka på ikonen Spara sökning, högst upp, ovan sökresultatet
  3. I appen hittar du möjligheten att spara i själva filterverktyget

Tänk på att du måste vara inloggad för att kunna spara en sökning!

För att radera en sparad sökning gör du så här:

1. Klicka på din profil och fliken "Bevakade sökningar"
  2. Kryssa ur rutan för att få notiser, eller radera sökningen helt
  3. I appen hittar du dina sparade sökningar under "favoriter" och "sökningar".
  4. Om den här artikeln inte hjälpte dig är du varm välkommen att kontakta oss via knappen nedan.