Favoritmarkera en annons

På Hästnet läggs det upp mellan 400-700 nya annonser per dag, vilket ibland kan göra det svårt att hitta tillbaka till en annons man sett dagen innan. Därför är det möjligt för dig som användare att favoritmarkera annonser, dvs spara dina bästa annonser i en lista.

För att favoritmarkera en annons gör du så här:

1. Klicka in på den annons du vill favortimarkera
  2. Klicka på "Spara" eller på hjärtsymbolen (i appen)

För att få fram dina favoritmarkerade annonser gör du så här:

1. Klicka på din profil och sedan på fliken "sparade annonser"
  2. I appen httar du dina sparade favoritmarkeringar via fliken "favoriter" längst ner på sidan

Tänk på att du måste vara inloggad för att kunna använda den här funktionen!