Svara på en annons

Har du hittat något som faller dig i smaken? Vad kul!

Annonsören väljer själv om denne vill skriva ut sitt telefonnummer eller inte. Har annonsören valt att göra det kommer du att hitta telefonnumret i annonsen via knappen "visa telefonnummer". Finns det inget nummer, eller om du istället vill skicka ett meddelande till annonsören, gör du det enkelt via meddelandefunktionen på sidan.

För att skriva ett meddelande gör du så här:

1. Logga in på ditt Hästnet-konto. (Om du inte redan har ett registrerat konto, skapar du ett enkelt och kostandsfritt via knappen "Logga in/Skapa konto".)
  2. Klicka på knappen "Meddelande" (mobil och app) och "Skicka meddelande" (dator).
  3. Skriv ditt meddelande i meddelanderutan längst ner på sidan
  4. Klicka på "Skicka"
  5. Klart! När mottagaren ser ditt meddelande och sedan svarar på det, kommer du att få ett mail som indikerar att du har fått svar. Via länken i mailet, eller via meddelandeikonen på sidan kan du läsa och svara.
  6. Om den här artikeln inte hjälpte dig är du varm välkommen att kontakta oss via knappen nedan.