Ta bort/ändra inställninfgar för notiser & e-post

För att du hela tiden ska veta när något nytt händer som är relevant för dig på Hästnet, använder vi oss av notiser och e-postutskick.

E-postmeddelanden skickas ut för följande händelsee:

• Bevakningar - När det finns en ny annons som matchar ditt sparade sök skickar vi ett mail för att upplysa om detta. Den här typen av mail skickar vi 1 gång om dagen, men endast om det finns en ny matchning.
  • Nytt meddelande - Har du fått svar på en annons, eller har en säljare skrivit till dig, kommer du att bli notifierad om detta via e-post.

Vill du inte längre få mail med ny matchningar väljer du enkelt bort detta via fliken "sparade sökningar" på hemsidan. Glöm inte att du måste vara inloggad för att ändra/ta bort en sparad sökning.

Vill du inte få mail när du har ett nytt meddelande att läsa? Den här typen av mail är en standardinställning hos oss, och därför behöver vi be dig maila oss för att blir borttagen ur listan: support@hastnet.se

Notiser (Hästnet app) används för följande:

• Information och nyheter - Finns en ny version av appen att ladda ner, eller har vi kommit med en nyhet du bara inte får missa kommer vi att skicka en notis till dig via appen.
  • Nytt meddelande - Har du fått svar på en annons, eller har en säljare skrivit till dig, kommer du att bli notifierad om detta.
  • Bevakningar  - När det finns en ny annons som matchar ditt sparade sök skickar vi ett mail för att upplysa om detta. Den här typen av mail skickar vi 1 gång om dagen, men endast om det finns en ny matchning.

Notiserna väljer du själv om du vill ha på eller av, och inställningar för detta hittar du i appen via det lilla kugghjulet högst upp i höger hörn.