Välkommen
Logga in

Hästnet företagsregister


På Hästnet skiljer vi på privatpersoner och företag. Detta för att du som företag ska få bästa möjliga exponering och nå potentiella och befintliga kunder.


Med över 2000 registrerade företag är Hästnets företagsregister det självklara valet när du som användare letar hästrelaterade tjänster, varor och produkter. Här samlar vi alla företag på ett och samma ställe, och du filtrerar enkelt bland dem med hjälp av ett fritextsök, kategorier, underkategorier och en kartfunktion.

 

Genom att vara med i vårt företagsregister får du bättre exponering för ditt företag och dina annonser på Hästnet, samt ökar din synlighet hos sökmotorer utanför Hästnet, som ex. Google.

Fördelarna med Hästnet företagsregister:


  • Marknadsför ditt företag på Sveriges största hästsida 
  • Direktkontakt med intressenter - Kommunicera enkelt  med potentiella köpare direkt via Hästnet
  • Annonsera som verifierad säljare - och öka trovärdigheten   
  • Ökad försäljning - Lägg upp produkter och tjänster med bild och länk till hemsidan
  • Syns där dina kunder finns - Hästnets användare är otroligt engagerade och en mycket köpstark målgrupp som gärna söker företag i branschen 
  • Ökad försäljning - Lägg upp produkter och tjänster med bild och länk till hemsidan
  • Länkkraft - Hamna högre upp i Googles sökresultat


Hur gör jag för att registrera mig?


Har du redan ett konto uppdaterar du enkelt till konto vi fliken "företagskonto". Vill du skapa ett nytt konto väljer du enkelt "företag" när du skapar din nya användare.


Vad kostar det?


Att finnas med i Hästnet företagsregister och finna sökbar för våra användare är kostnadsfritt. För att ta del av ovan fördelar och verkligen sticka ut bland alla användare och annonsörer kan du välja mellan en medium eller premiumprofil. Kostnaden är från 499 kr i månaden, och du hittar med info samt möjlighet att uppgradera ditt konto under fliken "företagsprofil". 


Observera att du måste ha en aktiv betalplan för att kunna ta del av fördelarna ovan samt för att annonsera.


 

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.